Kesimhane

Kesimhane

Damızlık kümeslerimizde yumurtlayan damızlıklardan çıkan yumurtalar 21 gün kuluçka makinasında bekletildikten sonra civciv çıkmaktadır. Bu civcivler yetiştirici broyler kümeslerinde doğal hammaddelerle yetiştirildikten sonra broyler piliçleri olarak kesimhanemizde İslami esaslara uygun helal kesimiyle son sistem robotlar yardımıyla parçalama ve paketleme işlemi yapılır. Sonra etiket ve barkodu vurularak satışa sunulur. İşlek Piliç ve tüm parçaları doğal hammaddelerle beslendiği için diğer piliçlerden farklı olarak daha lezzetlidir. Bu fark çoğu müşteri memnuniyeti anketlerinde de belirtilmiştir. İşlek Gıda grup olarak halk sağlığını kendine amaç edinmiş ve bu yolda sağlam ve emin adımlarla ilerlemektedir.

ET ve ET ÜRÜNLERİ 
Doğal yollarla yetişen piliç etlerinden kemikleri ayrılarak tavuk sucuk, salam, sosis, burger ve köfte üretimi de yapan firmamız aynı zamanda yerli dana ve inek kesimi yaparak dana sucuk ve pastırma üretimi de yapmaktadır. Dana sucukları Afyonkarahisar'a özgü fermante olarak 0 dana ve inek etinden imal edilip satışa sunulur.